Padlófűtéses padló szintemelése lehetséges?
Figyelt kérdés
A lakásban mindenütt padlófűtés lett kiépítve márványlappal. Viszont a nappaliban kb egy 10 centis szinteltolás van. Engem nagyon zavar és nem tudom mennyire macerás, egy már kiépített rendszer megemelése? Vajon megoldható? Ha igen, akkor mennyire horribilis lenne az ára?2021. máj. 8. 23:45
1/3 anonim válasza:
Magának a padlófűtésnek nem árt ha van felette valami, max lassabban melegszik be. Szerintem nem kell megemelni.
2/3 anonim válasza:
Sokszor már az 5-6 mm laminált padló is tönkreteszi a padlófűtés komfortját: felére/harmadára csökken a fűtési teljesítménye, hideg marad a szoba, a kazán meg pörög ezerrel.
Így látatlanban azt mondom, nem lehet megemelni teljes padlóbontás nélkül. A padlófűtés sugárzó hőforrás. Ha letakarod viszonylag jó hőszigetelő anyaggal (melegburkolatok) akkor lényegében kikapcsoltad.
3/3 anonim válasza:
Ha 10 centivel akard emelni a padlót, akkor lekötöd a mostani padlófűtés csöveit, és ebben a plusz 10centi betonba teszel új csöveket, és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!