Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Érdemes lakásbiztosítást kötni?

Érdemes lakásbiztosítást kötni?

Figyelt kérdés
Vettünk egy házat ami felújítandó és nem lakunk még benne. Kb 40.000 ft egy évben egy alap biztosítás. Érdemes szerződni vagy sem?
2021. ápr. 26. 16:29
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem mindenképpen
2021. ápr. 26. 16:38
 2/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Én fizetem. Bármi jöhet jó az. Kétszer is volt problémám fizettek rendesen.
2021. ápr. 26. 16:52
 3/8 anonim válasza:
91%

Ne köss! Minek dobnál ki évi 40-et? Ha szétázik a fal, simán fizesd zsebből a 300-at a vizesnek, ha meg leég a ház, majd sírsz a TV-ben, és az önkormányzat, meg a helyi iparosok össze jóemberkednek egy újat.

Magyarok...

2021. ápr. 26. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen. Mi a vétel után azonnal kötöttünk. a szüleimenk is van. Hiába nem történt még semmi, sosem lehet tudni. Bármikor jöhet egy elektromos zárlat, viharkárok, vagy akármi.
2021. ápr. 26. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet építkezés közben is! Építkezés közben, ha legalább 2 ponton zár az ajtód, az otthagyott anyagra és gépekre, azaz minden ingóságra is van biztosításod! Az otthagyott anyagban ha kár keletkezik, arra is van biztosításod. Teszem azt megbontják a tetőt, elázik 30-40 gipszkartontábla, akkor az a Te bajod, ha nincs biztosításod. Miért ne kötnél? Egy érvet mondj ellene! Hogy jön ide az, hogy laksz-e benne? Nem életbiztosítás, lakásbiztosítás!
2021. ápr. 26. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne lenne értelme...

Sosem értettem hogy lehet meglenni anélkül.

2021. ápr. 27. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Az új milliómosok engedhetik csak meg melos ember sajnos nem.
2021. ápr. 27. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit?

Most kaptam 67ezer forintot, mert beázott egy miniatúr csücsök a nappalimban. Kipucoltam az ereszt, és átfestettem a nappalit, aminek amúgy is ideje volt már. Még a díszleceket is kicseréltem. Ez 3 éves lakásbiztosítás díja..

2021. ápr. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!