Érdemes lakásbiztosítást kötni?
Figyelt kérdés
Vettünk egy házat ami felújítandó és nem lakunk még benne. Kb 40.000 ft egy évben egy alap biztosítás. Érdemes szerződni vagy sem?2021. ápr. 26. 16:29
2/8 mindentudó99 válasza:
Én fizetem. Bármi jöhet jó az. Kétszer is volt problémám fizettek rendesen.
3/8 anonim válasza:
Ne köss! Minek dobnál ki évi 40-et? Ha szétázik a fal, simán fizesd zsebből a 300-at a vizesnek, ha meg leég a ház, majd sírsz a TV-ben, és az önkormányzat, meg a helyi iparosok össze jóemberkednek egy újat.
Magyarok...
4/8 anonim válasza:
Mindenképpen. Mi a vétel után azonnal kötöttünk. a szüleimenk is van. Hiába nem történt még semmi, sosem lehet tudni. Bármikor jöhet egy elektromos zárlat, viharkárok, vagy akármi.
5/8 anonim válasza:
Bármi lehet építkezés közben is! Építkezés közben, ha legalább 2 ponton zár az ajtód, az otthagyott anyagra és gépekre, azaz minden ingóságra is van biztosításod! Az otthagyott anyagban ha kár keletkezik, arra is van biztosításod. Teszem azt megbontják a tetőt, elázik 30-40 gipszkartontábla, akkor az a Te bajod, ha nincs biztosításod. Miért ne kötnél? Egy érvet mondj ellene! Hogy jön ide az, hogy laksz-e benne? Nem életbiztosítás, lakásbiztosítás!
6/8 anonim válasza:
Hogy ne lenne értelme...
Sosem értettem hogy lehet meglenni anélkül.
7/8 anonim válasza:
Az új milliómosok engedhetik csak meg melos ember sajnos nem.
8/8 anonim válasza:
Mit?
Most kaptam 67ezer forintot, mert beázott egy miniatúr csücsök a nappalimban. Kipucoltam az ereszt, és átfestettem a nappalit, aminek amúgy is ideje volt már. Még a díszleceket is kicseréltem. Ez 3 éves lakásbiztosítás díja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!