Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nagy probléma eladási szempont...

Nagy probléma eladási szempontból, ha nincs fűtés a lakásban (csak hűtő-fűtő légkondi)? Légkondi elfogadható fűtési lehetőség?

Figyelt kérdés

Lenne egy lakás (kb. 50 nm), amit fel szeretnék újítani, majd odaköltözni. De egyszer lehet, hogy el akarom majd adni.

Most egy szörnyen megcsinált szegélyfűtés van benne. Kb. 1,5 éve nincs igazi használatban a lakás, raktárnak használjuk, így azóta nem is megy a fűtés. Télen is 1 pulcsiban simán el lehet lenni. De én nem vagyok fázós típus, lehet ez másnak már nagyon-nagyon hideg.

Ezért gondoltam, hogy nekem bőven elég lehet 1, esetleg 2 légkondi, amivel télen fűtenék. De ha egyszer eladnám, nem tudom mennyire lenne szimpatikus ez egy vevő számára.

A mostani fűtéstől a bútorokat nem lehet a falhoz tolni. Nagy a fűtőtest kb. 20-30 cm-re lennének a bútorok a faltól, ami nekem nem tetszik. Plusz a teraszajtónál úgy lett megcsinálva, hogy ott megy el egy cső, amitől rángatva lehet csak kinyitni az ajtó.

Radiátort, konvektort és hasonlókat azért nem szeretnék, mert túl sok helyet foglalnak, inkább bútort tennék a helyükre. Még padlófűtés a szimpatikus, de az túl sok munka és pénz. Légkondi így is-úgy is kelleni fog a hűtés miatt.

2021. ápr. 26. 11:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha H-tarifát is kérsz hozzá, akkor teljesen modern, népszerű fűtési rendszer a légkondi.
2021. ápr. 26. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!