Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogy kell felrakni a mennyezet...

Digitry kérdése:

Hogy kell felrakni a mennyezeti fehér burkoló lapot?

Figyelt kérdés
Szeretnék a mennyezetre burkoló lapot rakni. Tudna nekem valaki tanácsot adni hogy pl hol kell elkezdeni a ragasztását, szélen vagy közepen, milyen ragasztó a legjobb hozzá, stb... Köszönöm!
2021. ápr. 25. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csapozsinórral fel kell jelölni mindkét irányban a szoba közepét, és az így megkapott X-től kell elindulni. Így a falaknál, mindkét oldalon egyformán fognak végződni a lapok. Ragasztót pedig a lap négy sarkába és a közepére szoktam tenni. Ragasztója van hozzá, de akár festhető sziló is megfogja. Amennyiben ez hungarocel lap, úgy óvatosan, tenyérrel nyomd, mert hamar be lehet horpasztani, és akkor csúnya lesz.
2021. ápr. 25. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Még az lenne a kérdésem, hogy a díszlécet rakjam fel először vagy hungarocell lapokat?
2021. ápr. 25. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem engem kérdeztél, először a lapokat, a végén a díszléceket. Az előttem szóló szerint járj el.

Amúgy ha ügyi vagy, nagyon szép mennyezetet lehet varázsolni(az egész lakásom így lett ragasztva.)

2021. ápr. 25. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy a 3 cm-es hungarocell lapokból elkészült a sík mennyezet, és erre még ragasztottam díszlapokat. Nem látni hézagot, amit igen, az nem csúnya.
2021. ápr. 25. 19:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!