Digitry kérdése:
Hogy kell felrakni a mennyezeti fehér burkoló lapot?
Figyelt kérdés
Szeretnék a mennyezetre burkoló lapot rakni. Tudna nekem valaki tanácsot adni hogy pl hol kell elkezdeni a ragasztását, szélen vagy közepen, milyen ragasztó a legjobb hozzá, stb... Köszönöm!2021. ápr. 25. 17:45
1/4 anonim válasza:
Csapozsinórral fel kell jelölni mindkét irányban a szoba közepét, és az így megkapott X-től kell elindulni. Így a falaknál, mindkét oldalon egyformán fognak végződni a lapok. Ragasztót pedig a lap négy sarkába és a közepére szoktam tenni. Ragasztója van hozzá, de akár festhető sziló is megfogja. Amennyiben ez hungarocel lap, úgy óvatosan, tenyérrel nyomd, mert hamar be lehet horpasztani, és akkor csúnya lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Még az lenne a kérdésem, hogy a díszlécet rakjam fel először vagy hungarocell lapokat?
2021. ápr. 25. 18:52
3/4 anonim válasza:
Bár nem engem kérdeztél, először a lapokat, a végén a díszléceket. Az előttem szóló szerint járj el.
Amúgy ha ügyi vagy, nagyon szép mennyezetet lehet varázsolni(az egész lakásom így lett ragasztva.)
4/4 anonim válasza:
Még annyit, hogy a 3 cm-es hungarocell lapokból elkészült a sík mennyezet, és erre még ragasztottam díszlapokat. Nem látni hézagot, amit igen, az nem csúnya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!