Milyen praktikák vannak felpattogzott laminált padló javítására?
Laminált padló van a szobában ahová költöztem, de az íróasztalnál felpattogzott a szék lábától
Mivel más sérülés nincs az egész padlófelületen abban a szobában, ezért szeretném kijavítani valahogy.
Hogyan kezdenétek neki?
Nem kell hogy tökéletes legyen színre, csak szeretném rendbe tenni, amennyire lehet anélkül hogy fel kellene szednem az egészet
Szia!
Azonos vagy majdnem azonos színű viszceruza...
Működne nagyobb felpattogzásra is?
Sajnos nem kis terület, egy fél-háromnegyed tenyérnyi körülbelül
Arra nem működne...
Próbálok ötletelgetni....
Arra gondoltam hogy kivágom az egész pattogzott részt, veszek/kukázok/szerzek valahonnan egy hasonló színű laminált lécet, vagy laminátumot, a helyére vágom, és valamilyen áttetsző festékkel lekezelem
Nem lesz tökéletes, de legalább nem fog tovább pattogzani azon a helyen: persze utána valami koptatót ideteszek a szék alá
Szia!
Szerintem ùgy csináld,hogy azt a nagy kipattogzott rèszt takarítsd meg vegyèl fa glettet gleteld síkban ès száradás után csiszold meg.Ezek után vegyèl nagyjából egy olyan színű fa festèket ès csak a glettelt rèszt kend le a felületet...Nem lesz tökéletes,de nem is lesz ronda...
#5: Ez jól hangzik, lehet így fogom mégis (az én technikámmal élesen elhatárolódna a széle a kivágott résznek, lehet a glettes-festékes részt jobban össze lehet dolgozni a meglévővel)
#6: Nem lehet, egy ágy és egy asztal közötti kis területen van, pont a szőnyeg mellett: a szőnyeg meg akkora, hogy nem lehet arrébb húzni, mert akkor a másik végében lesz üres a padló, ami nagyon furcsa lenne
Ki kell javítanom, aztán egy ilyen áttetsző műanyag koptatót ideteszek a szék alá: idős már a padló, legalább 20-22 éve épülhetett ez a hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!