Melyik a leginkább megbízható kombi kazán márka?
Nézegettem itt gyakorin, és megkérdeztem néhány ismerőst, ilyesmi kép alakult ki bennem:
Sokan dicsérik: Immergas, Baxi, Western, Hajdú, Ocean
Kissé problémás: Bosch, Saunier Duval
Problémás: Ariston, Vaillant Junkers
Nyilván ezek előítéletek, megy egy-egy véleméyn alapján vannak, ti melyik kazánt választanátok?
(eddig egy Beretta smart 24kW volt, de sajnis egy fo$)
Minden kazán elromlik elöbb vagy utóbb.
Ha viszont karban van tartva és ha szakszerűen van javítva, szervizelve akkor sokáig teszi a dolgát.
Az sem mindegy hogy hogyan van felszerelve a készülék.
Egy gázkészülék egy fűtési rendszer egyik eleme ezért nem választható szét a fűtési rendszertöl.
Gondoskodni kell a gázkészülék védelméröl állapotának a megóvásáról hogy a megrendelőnek sokáig hibamentesen üzemeljen.
Nem mindegy hogy milyen a víz ph értéke sem.
Szóval az hogy melyik a legmegbízhatóbb gázkészülék az csak azonos feltételek mellett vizsgálható.
Ha ugyanaz a fűtés rendszer ha ugyanaz a kivitelező és azonos feltételek állnak fenn mindenben.
Én ki merem jelenteni hogy ha nem gyári hibás a készülék és nem szerelői hiba akkor a garancia időn belül egy se fog elromlani.
Ezek után viszont az is kijelenthető hogy egy rossz kivitelezés miatt akár tönkremehet 5 éven belül is a gázkészülék.
Sok név ezek közül ugyanahoz a céghez tartozik egyébbként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!