Mennyire kell komolyan venni ezt az intést?
Figyelt kérdés
Valamikor 30 éve gipszkartonoztam egy szobámat. Akkor mondta az eladó, hogy ne használjak rézszínű Reiser csavart, mert reakcióba lép a gipsszel. Ha igen, mennyi idő után manifesztálódik ez látvány formájában? Nem tétel megvenni a 3 Ft-os fekete csavart, csak most, hogy újra szem elé került, érdekel a dolog.2021. ápr. 8. 16:53
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami hiedelem? :-D
Ha rákeresel, nem ad ki értékelhető találatot....
Száraz gipsszel hogyan lépne reakcióba?
2/5 anonim válasza:
Úgy, hogy nem száraz a levegő páratartalma miatt.
3/5 anonim válasza:
Én pont most láttam egy videót, ami szerint a gyakorlati különbség csak a fejük szögében van, a sima szétnyomja a gipszkartont, a másik nem.
[link] 2:30-nál.
4/5 anonim válasza:
Illetve a feketére ragad a glett, a sárgára nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm q válaszokat. Az utolsó két válasz eszembe nem jutott volna, pedig evidens dolog. Ment a zöld pracli.
2021. ápr. 9. 12:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!