Kétkaros csaptelep cseréje nem kompatibilis?
Leszerettem volna cserélni a régi csöpögő kétkaros csapot, az újnak amit vettem viszont 1 centivel eltér a mérete a régihez képest, így nem tudom egyszerre ráilleszteni mind a két karját a csőre.
Mit érdemes ilyenkor tenni?
https://www.youtube.com/watch?v=HWDxSJKa1dY
0:30nál a beszerelt cső méretétől eltér 1 centit a két kar közötti távolság.
Ami a falból kiáll az 2 db excenteres unevezett Z idom. (Ilyet adnak az új csaphoz is).
Ezzel lehet állítani a kiállás szélességét,mivel a falban menet tömítetség van, így az idom betekeréskor állíthatóság megmarad.
Tehát a Z idomot megpróbálhatom elforgatni egy fogóval?
Elég fixnek tűnt.
Igen,.. tekerd ki az. Kócold+ faggyúzd meg az új idom kisebbik végét,és tekerd be minimum 3 fordulatot,egyébként 155mm a táv a csapok 95%-nak.
Persze tisztességes minőségi csőfogóval/vízpumpa kell szerelni ,nem egy gagyi fos fogóval.A zaz ha nincs rendes szerszámod,nem kéne erőltetned a házi barkácsolást, mert még a végén még a vizet sem tudod visszaadni,és biztos boldog" lesz a ..család víz nélkül húsvétkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!