Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Palatető elszállítása árban...

Palatető elszállítása árban mennyi körül mozog?

Figyelt kérdés
egy régi melléképület tetején van sérült hullámpala, ettől szeretnénk megválni.
2021. márc. 24. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
A pala veszélyes hulladéknak számít, így akárhova nem is vihetik. Kb 10 éve is többszázezres összeget mondtak az egyik szomszédnak, mikor cserélték a házának tetejét.
2021. márc. 24. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha vannak ép darabok, azokat meghirdetheted (akár pénzért is) és elviszik, akiknek pótlásra vagy kisebb építmény lefedésére megfelelőek.
2021. márc. 24. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 tonnát mértek, 900 ezer volt. Mondjuk ez sok volt, egy régi ipari épület. Egy kisebb családi ház a harmadából is kijöhet.
2021. márc. 25. 10:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Igen, tisztában vagyok vele, hogy veszélyes hulladéknak számít, ezért is szeretnék tőle megszabadulni. Ingatlant vásároltam, és a melléképület tetején van töredezett, foszladozó hullámpala :(

Nem tudtam, hogy ennek a problémának az orvosolása ennyire költséges feladat.

2021. márc. 25. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem van néhány hullámpalám amit le akarok adni. Győr környékén csak Gönyűn veszik át 139 ft/kg-ért + szállítás. Sőt ha sok aprót kellene vinnem akkor bigbag zsákba veszik csak át. pl a házról bontaná le valaki a pala tetőt.

A zsák nekem nem kell, de gondolom azt is meg kell venni. + a zsákok nagyok tehát darus kocsi is kell.

Ettől függetlenül egy konténeres cég a szomszédnak sima 6 m3-ös konténerbe rakattam a házról levert palákat és úgy vitték el. Így valószínűleg nagy mennyiségnél célszerűbb az utóbbit választani mert nem kell szórakozni a zsákok megtömésével sem. Azt viszont nem kérdeztem mennyiért vitték el nekik.

2021. márc. 27. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!