Palatető elszállítása árban mennyi körül mozog?
Köszi a válaszokat! Igen, tisztában vagyok vele, hogy veszélyes hulladéknak számít, ezért is szeretnék tőle megszabadulni. Ingatlant vásároltam, és a melléképület tetején van töredezett, foszladozó hullámpala :(
Nem tudtam, hogy ennek a problémának az orvosolása ennyire költséges feladat.
Nekem van néhány hullámpalám amit le akarok adni. Győr környékén csak Gönyűn veszik át 139 ft/kg-ért + szállítás. Sőt ha sok aprót kellene vinnem akkor bigbag zsákba veszik csak át. pl a házról bontaná le valaki a pala tetőt.
A zsák nekem nem kell, de gondolom azt is meg kell venni. + a zsákok nagyok tehát darus kocsi is kell.
Ettől függetlenül egy konténeres cég a szomszédnak sima 6 m3-ös konténerbe rakattam a házról levert palákat és úgy vitték el. Így valószínűleg nagy mennyiségnél célszerűbb az utóbbit választani mert nem kell szórakozni a zsákok megtömésével sem. Azt viszont nem kérdeztem mennyiért vitték el nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!