Tetőablak nem nyílik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vettem egy házat, és az emeleten lévő ablakokat egyszerűen nem tudom kinyitni, nem látok rajta zár szerkezetet, és biztos hogy kilehetett nyitni mert az egyik ablaknál kivan zárva a függöny, ebből az ablakbol 3 db van, de semelyik nem nyílik, mi lehet a probléma? Lefotóztam hátha valali tudná a problémát...
Mikor próbálom kinyitni, mintha a jobb felső sarokban akadna, mind a három, de semmi kilincs, elforgatható nincs rajta.
2021. márc. 15. 10:52
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy bal oldalt van egy lyuk, de abban nincs semmi, csak egy műanyag kupak szerüség, elforgatni azt sem lehet.
2021. márc. 15. 10:53
2/3 anonim válasza:
Az a fém a nyitója ott a felül.Azt kell lehúzni
Lehet be van rozsdásodva,akkor mozgasd meg egy kicsit vízszíntesen.
3/3 anonim válasza:
A "műanyag kupak" a szellőző állás rögzítésére van kitalálva.
Ha az ablak beépítése is olyan kokec munka, mint a festés akkor lesz még ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!