Dömötör tartályhoz lehet ilyen műanyag hollandit kapni külön?
Elrepedt alul, ami az öblítőcsövet köti össze a tartállyal, és most enyhén folyik lehúzáskor.
A tartálynak amúgy semmi baja, úgyhogy nem cserélném feleslegesen.
Heves megye közepe.
(Szaküzletben kérdeztem, leeresztő szerkezettel együtt van csak.)
Ha leviszi rendesen a cuccot, akkor szerintem felesleges bonyolítani átépítéssel. 50-essel gyorsabban leszalad, rövidebb ideig mossa a porcelánt, gyakrabban kell használni a kefét. A magas tartálynak megvan az az előnye, hogy gyorsabban jön a víz, erősebben súrol.
Én végül jobb ötlet híján azt csináltam, hogy találtam egy műanyag kannatetőt, ami elég erős kivitel, és hasonló a menetemelkedés. Kivágtam a közepét, és ezt használom hollandinak. Azóta is jó. Bár csak kb. 2 menet tart, mert nem pontosan egyeznek a menetek. De tettem közé szilikont, ami kipótolja a különbséget, és olyan nagy erőnek nincs kitéve. (Nálam a falba van vezetve a meghajlított cső, ezért is problémásabb a helyzet, de így nem a tartály tartja a hosszú cső súlyát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!