Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Dömötör tartályhoz lehet...

Dömötör tartályhoz lehet ilyen műanyag hollandit kapni külön?

Figyelt kérdés

Elrepedt alul, ami az öblítőcsövet köti össze a tartállyal, és most enyhén folyik lehúzáskor.

[link]

A tartálynak amúgy semmi baja, úgyhogy nem cserélném feleslegesen.

2021. febr. 21. 07:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Praktikerben.
2021. febr. 21. 08:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dömötörhöz minden minden cuccot kapsz, szerelvény v barkácsboltokban. Esetleg csővel együtt, de van.
2021. febr. 21. 08:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 21. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz szerintem van pár darab a műhelyben
2021. márc. 2. 10:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Heves megye közepe.

(Szaküzletben kérdeztem, leeresztő szerkezettel együtt van csak.)

2021. márc. 3. 05:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Én sajnos messze, Csongrád megye
2021. márc. 3. 06:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi, majd megoldom valahogy.
2021. márc. 3. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Up! Ezt akartam kérdezni, mert sehol nem találok. Praktikerben pont van 6000 fölött kompletten, 10-ért adják a régi típusú tartályt, ami nekem is van, no comment. Esetleg ha valaki tudna egy menetemelkedést súgni, már beljebb lennénk. Főleg ha esetleg tudunk is hollandit valahol olyan menettel, mert nekem nem sikerült találni kérdezgetős szerelvényboltban sem. Bónusz kérdés: alacsonyan van a tartályom, lehet érdemesebb 50-esre átépíteni és elfelejteni a szakadt 32-es hollandit? A csésze hogy csatlakozik utána?
2023. okt. 7. 07:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Ha leviszi rendesen a cuccot, akkor szerintem felesleges bonyolítani átépítéssel. 50-essel gyorsabban leszalad, rövidebb ideig mossa a porcelánt, gyakrabban kell használni a kefét. A magas tartálynak megvan az az előnye, hogy gyorsabban jön a víz, erősebben súrol.

Én végül jobb ötlet híján azt csináltam, hogy találtam egy műanyag kannatetőt, ami elég erős kivitel, és hasonló a menetemelkedés. Kivágtam a közepét, és ezt használom hollandinak. Azóta is jó. Bár csak kb. 2 menet tart, mert nem pontosan egyeznek a menetek. De tettem közé szilikont, ami kipótolja a különbséget, és olyan nagy erőnek nincs kitéve. (Nálam a falba van vezetve a meghajlított cső, ezért is problémásabb a helyzet, de így nem a tartály tartja a hosszú cső súlyát.)

2023. okt. 7. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!