Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Érdes-matt járólapra jó lehet...

Érdes-matt járólapra jó lehet a kőfény?

Figyelt kérdés
Vásároltunk a konyhába zalakerámiás matt csempét, járólapot. Itthon vettük észre, hogy nagyon érdes a felülete és kezeletlen, a gyártó nem tudott segiteni, a bolt sem ahol vettük, visszavinni nem lehet. Mit kenhetnék rá ami egy kis fedést ad neki? Tudom, hogy van impregnáló és kőfény, melyikkel érdemes próbálkozni? Tapasztalatot nem találtam neten, jó lenne ha valaki megtudna erősíteni, hogy mondjuk a kőfény rákenhető és beválna. Köszönöm előre is!
2021. febr. 16. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Pedig a vásárlástól 14 napon belül el lehet állni indok nélkül is. Nem kültérit vettetek?
2021. febr. 17. 08:28
 2/2 A kérdező kommentje:
14 nap csak az internetes vásárlásra vonatkozik, utána jártam. Kül és beltéri egyébként de erre már csak akkor jöttem rá amikor itthon rákerestem a neten.
2021. febr. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!