Omlik az egyik kéményünk. Kis tégladarabok esnek le belőle. Ennek a felújítását vagy lebontását mennyiért vállalná egy kőműves?
Figyelt kérdés
2021. febr. 15. 13:40
11/21 anonim válasza:
Nekem kéményem tetőszintig történő visszabontására és új rakására adtak egyszer 65.000, egyszer pedig 80.000 ft-os árajánlatot, ez anyaggal együtt. Kb. 1-1,5 méternyit lóg a tetőszint fölé a kémény.
12/21 mindentudó99 válasza:
Ugyan nem írta de itt szerintem legtöbben csak a tetőn kívüli részre gondoltunk. Ha az egészet kell az más. Nekem azt 12 éve 50 ért rakták fel plusz anyag. Az több nap mert egyhuzomban nem lehet felhùzni
13/21 A kérdező kommentje:
Én csak simán leszeretném bontani ameddig az az acél rész van a kémény körül, arra meg egy olyat, mint amit a tetőkre szoktak tenni ahol van a padlás kibúvó rész és ennyi.Igen,nem tudom a pontos nevét ezért ilyen a megfogalmazás, de biztos értitek.
2021. febr. 15. 16:46
14/21 anonim válasza:
"Ugyan nem írta de itt szerintem legtöbben csak a tetőn kívüli részre gondoltunk."
Igen, mert omladozó, de amúgy használatban lévő kéménynek a tető alatt többnyire nem szokott baja lenni :) A tetőn kivüli részt eszi meg viszonylag hamar az időjárás, ott nincs védve a kémény az elemektől.
Kérdező, mekkora részt kellene újrarakni a kéményből? Tetőszinttől, födémszinttől, vagy füstbetáptól az egészet?
15/21 anonim válasza:
Tehát akkor nem is kell a kémény, meg akarjátok szüntetni, és csak egy padláskibúvót rakni a helyére?
16/21 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan mivel amióta itt lakunk egyszer sem használtuk a kéményt, felesleges igazából.
2021. febr. 15. 17:20
17/21 A kérdező kommentje:
Update: a három kéményből kettőt lebontanak kb. 40ezer forintért.
2021. febr. 21. 11:59
18/21 A kérdező kommentje:
Ma kb. egy órahossza alatt lebontották a problémás kéményt kemény 20ezer forintért és le is fedték így olyan, mintha csak egy padláskibúvó lenne:D
Ahhoz képest amilyen árakat írtatok, ez semmi.
2021. febr. 22. 11:11
19/21 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy a tízezres napidíjat sokalltad...
20/21 anonim válasza:
Ha elkezded a 2 órát szorozgatni,akkor nagyon is jó árakat írogattunk, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!