Szilikonnal vagy valamilyen más anyaggal egy járólapból készült küszöböt lerakni?
Figyelt kérdés
Egy felújítás során kicserélésre került a fürdőszoba ajtó is (maradt az eredeti fürődszoba burkolat). Az új ajtónak nincs küszöbje, egy kb 60 cm x 4,5 cm-es járólapból készült köszöböt gondoltunk (1 centis lap). A járólapot már levágtuk, a kérdésem az lenne, hogy ekkora területet le kell-e alapozni, valamint a csemperagasztó helyett szilikonnal rögzíteni? Milyen hátulütői lehetnek a szilikonnal való ragasztásnak? Mivel küszöbről van szó, lehet, hogy nagyobb igénybevételnek lesz kitéve (panel fürdőszoba lévén magasabban van, mint a mellette lévő helyiség, gondolom ide többet fognak lépni is), nem fog eltörni a használat során a lap jelen ragasztási módot alkalmazva? Előre szeretném jelezni, hogy nem vagyok szakember, otthoni "barkácsolás" lenne.2021. febr. 12. 07:50
1/4 anonim válasza:
Az elég csúnya megoldás lenne. Úgy szép ha egész csempével kezdenek/kezditek lerakni. Igaz ahhoz flex kell de én azt javasolnám.
2/4 anonim válasza:
ja és csempére nem jó a szilikon. Nem is értem honnan vettétek ezt az ötletet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Sok választásunk nincs, ugyanis a járólap maradt a régi, csak az ajtó lett kicserélve. A régi ajtónak volt küszöbje, az újnak nincs. Mivel a fürdőszoba magasabban van, mint a masik helyiség, sima burkolatváltó sem jöhet szóba a jelenleg panel kitakarásához. Esetleg tudnál valami más megoldást ajánlani? Küszöböt is tudok venni utólag, méretre vágva? Ha igen, milyen boltot lenne erdemes felkeresni?
2021. febr. 13. 20:34
4/4 anonim válasza:
Ja így világos. Azt hittem a fürdő is felújítás alatt van. Persze lehet venni küszöböt, sőt azt az ajtóhoz nem adják hanem külön kell megvenni.
Igazából ahol árulnak ajtót ott árulnak küszöböt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!