Ha a zuhanyzóban folyton leszakad a zuhanygégecső, azt mi
okozhatja?
Figyelt kérdés
Kb 3 havonta elszakad, az utóbbi időben nem is praktikereset vettem hanem drágább márkájut egy fürdőszoba szaküzlet amit direkt úgy ajánlottak hogy erős strapabíró aztán 2 gónapot bírt...
Talán ha pontositanád, hogy hol szakad ilyen rendszerességgel. Bár az a valoszinü, hogy valaki használatnál erösen rángatja, amit már nem bir a szerencsétlen gégecsö. Lehet, ha hosszabbat használnál nem feszülne annyira.
2021. jan. 31. 16:32
3/10 anonim válasza:
A Praktikerben nem szóltak, hogy nem lehet vele autót vontatni?!
2021. jan. 31. 16:47
4/10 anonim válasza:
Normális embereknél évtizedekig kibírja.
2021. jan. 31. 16:48
5/10 Fsms válasza:
Ha a szomszédot is fojtogatod vele, tapasztalatból mondom nem bírja soká . 😀
2021. jan. 31. 17:01
6/10 mindentudó99 válasza:
A zuhanyfej szokott vízkötől eldugulni. Ha már nem lehet tisztìtani csere. A cső bármilyen is akár meddig jó. Kapaszkodsz bele vagy mit csinálsz?
2021. jan. 31. 17:15
7/10 anonim válasza:
Ha végképp nem jutsz hozzá a hosszú élettartamú zuhanycsőhöz, felajánlanám az enyémet, már vagy 8 éve megvan, mint az új, de tényleg.
Nevesincs, nem azért mert lekopott, tán nem is volt rajta, mert mondjuk ha KLUDI, arra emlékeznék.
Én meg megvenném az elsőt magamnak a boltban. Ha 2 hónap alatt tönkremenne így jártam, Neked meg jól jönne...
2021. jan. 31. 19:58
8/10 anonim válasza:
Tekergeted es csavarodik. Attol torik el.
Letezik megcsavarodasmentes zuhanycso.
2021. febr. 1. 02:45
9/10 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen vicces lenne a helyzet.. Nyilván magamtól letépem a helyéről azért jön le HAHA... Viccet félre téve, 2 éve élek lakásba és azóta 4szer kellett már cserélni, vagy az elejénél szakad le ahol közvetlen rácsatlakozik a zuhanycsaptelepnél, vagy a zuhanyfejnél, most legutóbb is ott szakadt el. A tulzótt nyomás miatt szakadhat el?
2021. febr. 5. 05:07
10/10 anonim válasza:
Nagyon nem valószínű, hogy nagy a nyomás, azt amúgy úgy vennéd észre, hogy nagy erővel, szinte bántó sugárban jön a víz, de ezen könnyű segíteni, nem nyitod meg annyira.
Kénytelen vagyok feltételezni, hogy rendellenesen, használod, mert hogy lehet az, hogy Nálad fél évente szakad, másnál (nálam is) mint a válaszokból látod, nincs ilyen tapasztalat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!