Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy fürdőben, ha a zuhanyt...

Egy fürdőben, ha a zuhanyt kádra szeretném kicserélni, az mekkora munka?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Attol fugg, lehet hogy falat is kell hozza bontani. Latatlanban senki meg nem mondja neked.
2021. jan. 18. 22:14
 2/10 A kérdező kommentje:
2021. jan. 18. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Nagy.
2021. jan. 18. 22:41
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Én nekiállnék.

Kibontod a zuhanyzót, berakod a kádat, csövek gyakorlatilag már a helyükön vannak, leburkolod a megsérült/hiányzó részeken, szilózod és kész.

2021. jan. 18. 23:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kiveszed a zuhanykabint és jó esetben csak a lefolyócsatlakozáson kell babrálni. Ez egy szakembernek semmi feladat, de ha ügyes vagy, akkor te is meg tudod csinálni. Csak a megfelelő lejtésre (az is baj, ha nagy, az is, ha kicsi) és szigetelésre kell ügyelni.(A kád túlfolyójánál is!)

A kérdésfeltevésed alapján én a szakembert javasolnám, neki nem nagy munka.

2021. jan. 19. 06:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Bíztam benne, hogy nem kell emiatt uj fürdőt csináltatnom. Ilyen állapotú a most vásárolt lakásban, nem bántanám a teljes fürdőt.
2021. jan. 19. 07:15
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Ha a burkolást meg akarod spórolni, akkor ne beépített kádat vegyél,hanem szabadon állót!

[link]

Lehet, hogy kapnál valahol ilyen csempét, de tuti, hogy lenne színeltérés. Képtelenek ugyanolyanra keverni.

2021. jan. 19. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagy, főleg hogy ez panel fürdő
2021. jan. 20. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:
A kádtöltő csap elvileg nem ott lenne, ahol a zuhany, szóval ott is kell csempét pótolni. Ha elveszed a zuhanytálcát, a kád meg nem takarja a helyét, akkor ott is.
2021. jan. 20. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem így is pici az a fürdő. Mekkora kádat terveztek?
2021. jan. 24. 08:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!