Ha nagyobb az előszoba mérete, mint a konyháé, áthelyeznétek az eloszobába a konyhát?
Ez panel, jól sejtem?
Az a baj, hogy ezekben az ebédlő/előszoba amellett, hogy nagyon sötét, zavaró a természetes fény hiánya, megrekednének a szagok kvázi a lakás közepén. Nehéz átszellőztetni, mert csak szobán keresztül menne, közvetlen ablak nincs.
Én egyébként nem szeretem ezt a lakáselosztást, szerintem hatalmas kihasználatlan tér az "előszoba", igazából csak keresztbe-kasul sétál rajta az ember, max leül enni. Engem ez zavar a tudat mellett, hogy növelhették volna ezzel a térrel legalább 1-1 métert a szobát és a konyhát.
A nappali viszont szép nagy ezekben a lakásokban. Egy barátomék ugyanilyenben laknak, ők ott alakítottak ki amerikai konyhát. A fürdő falán van a konyha. Ők kivezették a szagelszívót az erkély irányába, legipszkartonozták és dizájnos süllyesztett világítást tettek alá, mintha ezért lenne.
A konyhából mosókonyha-háztartási helyiség lett, de mivel a kisebb szobával kb. azonos méretű, akár egy rendes kis szoba is lehet belőle.
Ja, és megjegyzem, mi egy újabb tégla lakásban élünk, ahol nekünk egy légtér az előszoba, a konyha és a nappali. Szóval ha belépsz az ajtón, konkrétan full hd-ban látsz rá mindenre... Nehezen szoktam meg eleinte panel gyerekként, de mostmár imádom. :)
Csupán ez a gondolat ne tántorítson el, ha ti eltudjátok képzelni az étkező/előszoba helyén a konyhát.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!