9 emeletes lakótelepi panellakás 5. emeletén lévő lakásban a képen pirossal jelölt fal elbontása lehetséges lehetne?
Tudom, hogy engedélyeztetni kell, szakember is látni fogja, csak a tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy sikerült-e ilyesmit engedélyeztetni, van-e remény, hogy amerikai konyhás nappalit csináljunk. 53 nm, egy szinten 4 lakás van
kép: [link] (pont) eu/images/2021/01/09/325137625802_225938615685_tn.jpg
Ha minden engedélyt megszereznél is (kötve hiszem!), az ÖSSZES lakó írásbeli beleegyezését is ki kell kérned!
EGY tulajdonos ellenzése miatt is bukod a tervedet, itt nincs többségi szavazás!
Első, lehet, hogy rosszul tudom, de ebbe a társasháznak nincs beleszólása, ha az önkormányzat megadja rá az engedélyt.
A piros fal viszont egészen biztos, hogy tartó fal,kivétel a jelenlegi konyha ajtó feletti rész. A kiváltása nem lesz olcsó, nekem ennyit nem érne meg egy étel szagú nappali.
Ha tartó fal nem veheted ki.
Sima válasz falat igen.
A képről ez nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!