Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Klímacsere elvégzése mikor...

Klímacsere elvégzése mikor optimális a lakásfelújítás folyamatában?

Figyelt kérdés

Gondolom az lenne a legjobb, ha a régit leszerelnék, aztán ki lenne festve, és aztán fölszerelnék az újat.

De nem igazán tartom valószinűnek, hogy megteszik nekem ezt a sziveséget, hogy kétszer kijöjjenek.

Akkor festés előtt lenne jó?

2021. jan. 9. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha vagy annyira műszakis, akkor magad is le tudod szerelni. Lehet találni arra youtube-os videót is, hogy a gázt hogyan lehet a kültéribe pumpáltatni mielőtt megbontod a csövezést.
2021. jan. 9. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. :(

Bár az ötlet tényleg jó, de én egy egyedülálló nő vagyok közgazdász szakmával, 0 műszaki érzékkel. :)

2021. jan. 9. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha használható klíma, és tényleg újat szeretnél, akkor csinálhatod azt is mint tesóm egyik ügyfele. Bátyám festő, és ahol dolgozott, ott a tulaj megkérte, hogy szerelje, vagy szereltesse le a klímát, mert neki nem kell. Parás család volt, és féltek, hogy megfázik a gyerek tőle, de még mikrójuk se volt, mert attól is tartottak. Az a klíma meg most itt megy nálam. 😉
2021. jan. 9. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk ezt simán megcsinálta a klímás. Odaküldi az egyik segédjét, lekapja fél óra alatt, kész. Majd később jönnek szerelni.

Ezek az emberek vevőnként több, mint 100-200 ezret keresnek, pár óra munkával. Nem szoktak problémázni fél óra plusz munka miatt.

2021. jan. 10. 00:01
 5/5 A kérdező kommentje:

4-esnek köszönöm, hogy megosztotta velem, mert akkor lehet, hogy mégiscsak megkérdezem tőlük, hogy megtennék-e ezt, különös tekintettel arra, hogy attól veszem az újat, akivel a régit is beszereltettem 17 (!) éve,s azóta minden évben fizetem neki az éves tisztítás díját.

3-asnak üzenem, hogy bár az egyik még működik (a másik már nem), de 17 évesen már nem ajánlgatnám senkinek. :)

2021. jan. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!