Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Napelemet nem lehet palatetőre...

Napelemet nem lehet palatetőre tenni?

Figyelt kérdés

Ma beszéltem az Eonnal, és megkérdezték, milyen a tetőhéjazat. Amikor megmondtam, hogy pala (alig 5 éves, azbesztmentes eternit!), azt mondta, hogy arra nem vállalják a kivitelezést, mert túl könnyen törik, és akkor belemegy a víz és szétfagy...

Igazat mondott, tényleg nem lehet?

2021. jan. 4. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Mi van a pala mögött? Ha rendesen van lécezve, akkor kivitelezhető, ugyanis a palán csak átmegy a csavar, ott kell leszigetelni jól. Ettől függetlenül simán lehet hogy "igazat mondott", de ez ne úgy értsd hogy nem lehet, hanem hogy ők nem vállalják el. (Nem egyedi eset. Sok szerelő van így, pl. sok vízvezetékszerelő nem vállal zuhanykabin beszerelést, vagy sok villanyszerelő nem vállal okosház-huzalozást.)
2021. jan. 4. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Fólia + léc van mögötte.

Igen, Te írtad precízen, ők is ezt mondták, hogy "nem vállalják".

Na de hiába találok olyan brigádot, akik elvállalják, hogyha valós a probléma és akkor minden szanaszét fagy + törik, azt én se akarom.

2021. jan. 4. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

Már egy csomó pénzt megspóroltál azzal, hogy nem ők csinálják, ugyanis ők a legdrágábbak a piacon.

Az internet tele van napelem telepítőkkel, keressél meg másokat is.

2021. jan. 4. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem hullámpalára rakták, viszont a párnafa (5x5) új volt alatta
2021. jan. 5. 07:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!