Melyik a legjobb Kondenzációs kazán márka /típus?
Sziasztok! Melyik a legjobb Kondenzációs kazán márka /típus? A kérdés lehet nem a legértelmezhetőbb. Pl Bosch, Valliant, Ariston, Baxi, Immergas, Hajdu, Westen? Nyílván, tudom buta kérdés. :-)
Előre is köszönöm szépen!
Negatív kommentelők kerüljenek!
Miután megvettük a Bosch Condens 3000 W ZSB 22-3 CE-t, az egyik szerelő azt mondta (a másik sikkasztott az anyagdíjjal és kidobtuk), hogy elég sokat javítanak ebből és hasonló típusokból. Ők a Westennel dolgoztak.
Mi azért vettük, mert szinte minden háztartási gépünk Bosch és nem szokott gond lenni velük. Most lesz 2 éves, még nem volt baja, indirekt tárolót is hajt egész évben.
A szakszerviz beüzemelési és kötelező karbantartási árai botrányosak, 45e volt a beüzemelés, 30e az éves karbantartás (vagyis a karbantartási ciklus kódjának kiütése).
Előtte egy D-ÉG volt, az sem romlott el soha.
Nekem ariston van. Ilyet ne vegyél! Sok szerelést igényel, negyed évente tisztítani kell (Érdi gáz picit szennyezett és az ariston zöld borsó kisasszony). A 78nm lakásban 20fok van es a 24mw kazán 100%on megy.
Ariston felejtős!!!
Általában a szerelők veszik meg,mert itt is nyernek az üzleten.
Természetesen azt ajánlják amelyiken a legnagyobb hasznuk van.
Annak idején mi is évenként hívtuk karbantartásra évenként.
Azonkívül hogy levették a burkolatot,semmit nem csináltak.
Kihagytunk 1 évet.A készülék jó volt,de azért csak nézzenek bele .
Állitgattak ezen is ,azon is,aztán tényleg elromlott.
Egy kollégát hívtak segitségül,és ez nekünk 10 ezerbe került .
Ezután majd akkor hívom őket,ha valóban meghíbásodik.
#4 vagyok. Leírtam nem mW hanem kW.
Ariston Clas One 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!