Zuhanytálcát lehet méretre csináltatni? Egy téglalap alakú kellene, ami pontosan befér a megfelelő helyre.
Biztos lehet, de a rendelt dolgok ára ott kezdődik, hogy szorozd be nyolccal vagy hússzal. Érdemesebb munkát fektetni abba, hogy felkutatod a már kész, meglévő, megfelelő méretet. Akár haszáltat.
Tálca nélkül is van zuhanyzó, csak hideg úgy, de tehetsz rá műanyag zuhanyszőnyeget.
Tálca nélküli a korszerű.
Nem hideg.
5: Ha van alatta padlófűtés, biztos nem.:)
De én még nem laktam olyan lakásban, amiben egyáltalán volt fűtés a fürdőszobában. Fürdőszobatervező volt nálunk, ő mondta, hogy hideg.
Én meg azt építettem :)
Padlófűtés nélkül.
Igaz, a lakásban papucsot hordunk (a fürdőszobáig - nyilvan a zuhany alatt nem).
Ha valaki télen mezítláb akar járólapon közlekedni, akkor persze hideg. De akkor a zuhanytálca lesz a legkisebb gondod (amit egy pillanat alatt felmelegít a meleg víz + aminek a csöve is alatta megy el). Mindenhol máshol jobban fogsz fázni.
Panel,a furdoben szauna van.
Epitett zuhany,egyaltalan nem hideg.es ahogy elottem is irtak,a meleg viz pillanatok alatt felmelegiti.
A kad hidegebb volt mikor beleptunk tusolni,arra is folyattam elotte a meleg vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!