Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Télen hideg padlo ellen mit...

Télen hideg padlo ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Tavaly vettem egy felujitott lakast. Uj, jo minosegu laminált padlo van lerakva. A ket szobában illetve konyha furdo, folyoso jarolap. Alattunk pince es a bejarat van. Lehet ezekre a retegre ujat tenni vagy fel kell szedni es valami vastagabb szigetelest tenni?
2020. dec. 1. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szőnyeg??
2020. dec. 1. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Kéne lennie alatta lépésálló ill. párazáró fóliának, előbbit fogtam kézben, szvsz. elég jó melegítő anyag. Nem értem hogy nekek miért hideg. Még ha betonra ragasztott parketta lenne mint nálunk akkor megérteném...
2020. dec. 1. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Szőnyeg kutyak miatt necces. Padloszonyeget nem szeretnek. Van egy ket kisebb nagyobb szonyeg. De azokon keresztul is sugarzik
2020. dec. 1. 20:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Van alatta kb egy centi szeles polifoam szeru anyag aminek a pontos nevet nem tudom
2020. dec. 1. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Be kell kapcsolni a padlófűtést...
2020. dec. 2. 10:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Ó köszi, hogy ez nekem nem jutott eszembe :D
2020. dec. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!