Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Radjator hideg, mi a probléma?

Radjator hideg, mi a probléma?

Figyelt kérdés
A jelenség a kovetkező: 2006-ban épült házban lakom, műanyag fűtés csövek stb. Lemez radjatorok icma szelepekkel.. 2 emeletes ház. Van egy mosókonyham oda van téve a turbós gazkazan meg az osztók is. A két elméletnek kölön osztó és gyujtoje van egyenként 4-4 vízkörrel. A felső emeleten van egy radjatorom ami nem melegít! Hideg... A radjator végén vannak legteleníto szelepek.. Az osszesből kiengedtem a levegőt, töltöttem a rendszerre is vizet 1,5bar nyomáson van... A problémás radjatorról leszereltem a termosztatikus szelepet, nem e ragad be... Alul van a kizaro csapja a radjatornak azt is elzartam, kinyitottam stb... Fél vödör vizet engedtem le a legteleníto szelepen.. Akkor sem, egy dekát nem fűt... Egyébként mindenhol jó a fűtés, mi a baj?

#hideg #radiátor #Legtelenítes
2020. dec. 1. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nana, attól függ nyomott vagy szívott rendszerről beszélgetünk
2020. dec. 2. 20:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Azóta facén megosztottam egy csopiba az also torló szelep a rossz, a felsőt a thermo szelepet kiszedtem kisvártatva jött a meleg víz a helyén. Tehát maradt az alsó szelep, vagy a radjator van eldugulva. Adig még nem jutottam hogy szetszedjem, év végi meló hegyek vannak..
2020. dec. 6. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!