Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül az leírásban...

Mennyibe kerül az leírásban szereplő ablakok cseréje egy budapesti lakásban? Buda miatt le fognak húzni?

Figyelt kérdés

Egy lakást nézek, ahol a két faablak keretei el vannak korhadva, és az ablakszárnyak, zárak is különösen rossz állapotban vannak.

A tokos redőny is nagyon régi, és nagyon rossz állapotban van.

A társasház engedi a cserét, sokan cseréltek már műanyagra.

A jelenlegi ablakok kerete 140cm széles, és 170cm magas. Szeretnék új redőnyt is. Nagy kívánalmaim nincsenek, egyszerű, jól záródó műanyag ablakot szeretnék? Semmi csicsa.

Mit tippeltek 2 x ablak + 2 x redőny + munkadíjra?

Barkácsolós ember vagyok, a munkálatok utáni rombolást helyre tudom hozni egyedül is (Glettelés, festés, stb).

A szakemberek le fognak húzni budai lokáció miatt? :)

2020. nov. 29. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha barkácsolós vagy, akkor miért nem cseréled ki magadnak?

Én is azt tettem.

2020. nov. 29. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért ma már egyáltalán nem törvényszerű, hogy ha budán laksz, akkor ki ki vagy tömve, pláne nem társasházi lakásban... 10 éve élek budán, sosem tapasztaltam még lehúzást. Azzal a szakemberrel csináltasd, akinek reálisak az árai, ennyi.
2020. nov. 30. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Magamnak cseréltem ki az ablakaimat, nem egy nagy ördöngösség.

Kb. hasonló méretű bukó-nyíló ablakoknak 40ezer Ft volt db-ja.

Redőnnyel együtt + 15ezer Ft körüli lehet az összeg, fehér műanyagból, osztrák vasalattal.

Tehát két ablakra 110ezer Ft-t kalkulálhatsz.

+ munkadíj: kb 15ezer Ft/ablak.

Vagyis kompletten 130-150ezerből ki kellene jönnie.

Budán ennek lehet a többszöröse is, vagyis cím nélkül érdeklődjél a szolgáltatóknál.

2021. jan. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!