Rozsdás beázás hogyan tüntethető el a plafonról, a falról?
Figyelt kérdés
Nagyon kicsit csiszoltam, rákentem a glettet de az átvette a sárga színt. Panellakás. A falak diszperzites festékkel voltak festve.2020. nov. 26. 01:38
1/8 anonim válasza:
Talán a zománcfestéket meg lehet próbálni.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ugyanúgy, mint a leázás okozta sárgás folt. Teljesen lekaparni azt a részt betonig és újra glettelni, festeni. Ez a biztos.
3/8 anonim válasza:
Jó pár éve hasonló folt volt nálam, a frissen festett fehér falon.
Nekem is írták itt, hogy bontsam vissza, meg hasonlókat.
De kitaláltam a megoldást, és azóta is hófehér a fal.
Ráadásul olcsó is.
4/8 anonim válasza:
* Szóval gyorsan száradó matt fehér spray-vel lefújod, de csak lehelet vékonyan, hogy mielőtt feloldaná, már meg is száradjon.
Ezt kb. fél óránként megismétled, hogy kapjon egy filmréteget.
Azon már nem fog tudni átütni.
Utána másnap már bármilyen színre átfestheted ha szükséges.
5/8 A kérdező kommentje:
Milyen sprayvel? Azon utána normálisan megtapad a falfesték?
2020. nov. 26. 13:41
6/8 anonim válasza:
Ha úgy csinálod ahogyan írtam, és csak éppen egy leheletnyit fújsz rá félóránként, akkor jó lesz.
Mindössze kb. 1200 Ft-odba fog kerülni a kísérlet.
Pl.:
7/8 anonim válasza:
#4 Minek az alapozó?A zománccal ugyan azt éred el.Nem kell több réteg, ugyan úgy befogja a festék,stb,stb.
8/8 A kérdező kommentje:
Még walkydra gondoltam de az nehezen festhető és elüt diszperzites festéstől. Nem tudom csiszolható e a walkyd meg rá lehet e festeni utána diszperzitessel.
2020. nov. 29. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!