Milyen tárcsákat tegyek fel a gyári helyett?
Sziasztok! Kaptam egy hilti dc se 20 horonymarót.Le volt égve. Megcsináltattam. Nem szeretnék hilti vágó korongot venni rá mert az ~40.000ft/db.
Esetleg van e olyan korong rá ami nem olyan tartós mint a hitli de mégis jó lehet ár értékben? Leginkább tégla (kisméretű,b30as )és néha lehet hogy beton is lenne vágva vele.
Villanyszereléshez kellene hornyot vágni. Komplett házat akarok át huzalozni magamnak. 2 szintes családi ház. 160m2 hasznos alap. Ezt a munkát kellene kibírnia a korongoknak. Esetleg van e valakinek bevált tárcsa? Eléggé elterjedt ez a horonymaró a szakiknál.
Én 5 éve újítottam fel a társasházi téglablokkos lakásomat,vetem egy Güde horonymarót 13~14k körül volt ,-majd 2000-rel olcsóbban eladtam a szomszédnak,mikor ő újított.Elég gagyi gép volt,-igaz,hogy betont csak kb. 15~20 centit vágtam összesen.Két éve még működött.
Az enyémen szabványos szegmenses tárcsák voltak,már nem emlékszem de vagy 150,vagy 180-s...a lyuk 22.
Nem is az a lényeg...!
Mindenképp bérelj hozzá ipari porszívót,-ha jót akarsz!!!
Bármilyen otthoni semmit nem ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!