Mi lehet ez a pattogó hang?
Figyelt kérdés
A konyhában hallom, hol hangosabb, hol halkabb. Leginkább egy gátűzhely szikráztató hangjához hasonlít. Óránként átlag 1-2 alkalommal hallani, gyakran kétszer egymás után 1 sec különbséggel. Egyszer amikor pont a konyhában voltam olyan volt, mintha a fali konnektor felől jött volna, emiatt az áramra gyanakodtam. Viszont akkor is lehetett hallani, amikor az egész lakásban le volt kapcsolva az áram. Meg egyszer mintha a másik irányból, a hűtő felől hallottam volna (ugyanaz a fal, csak másik falszakasz) A csempe elég rosszul van felrakva, lehet hogy az mozog mondjuk hőtágulásra, és az adja ki? Amúgy mintha estefelé gyakoribb lenne.2020. nov. 13. 13:17
1/1 anonim válasza:
Lehet a hőtágulás miatt. Meg sajnos bogár miatt is. De ennyiből nehéz lenne megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!