Mit lehetne kezdeni az egy foltban megkopott parketta lakkal?
A nappaliban az íróasztali szék alatti részén a parkettán már kopottas a lakk. Látszik is, és ha végigsimítom rajt a kezemet, akkor érzem is, hogy a jó része már lekopott róla. A szoba többi részén nincs ilyen gond.
Jelenleg nincs rá kapacitásom hogy az egész nappalit lecsiszoljam és újra lakkozzam, és egy ideig nem is tudok rászánni annyi pénzt, amennyiért megcsinálnák nekem.
Mit lehetne kezdeni egy foltban kikopott lakkal? Ha csak ezen a részen lecsiszolnám és lakkoznám én magam, az valószínűleg nem lenne valami szép. Attól tartok hogy nagyon elütne a parketta többi részétől, és látszana a "határ" ahol hozzányúltam.
Körberagasztod e területet>>> [link]
Vízpapírral megcsiszolod, portalanítod és átkened lakkal. Sima lakk is jó úgy vettem észre, de a parkette lakk nyílván jobb. Még száradás előtt a szalagot felveszed, s tegyél mellé oda valamit, hogy ne lépj bele. Fél nap alatt megszárad... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!