Vikooo930415 kérdése:
Mikor lamináljak?
Figyelt kérdés
Házfelújítás során festés előtt vagy után tanácsos a lamináltat lerakni? Glettelés, csiszolás, alapozás kész, csak a befejező javító festékréteg van hátra melyet a ház többi részének 'állapota' miatt később csinál a festő.2020. okt. 22. 14:51
1/5 anonim válasza:
Nekem még hátra van a festés,de már nyáron lamináltunk, ha jobban vigyázni akarsz rá akkor minden után és így nem baj ha nem vigyáznak rá
3/5 anonim válasza:
Mi festés után raktuk le, hálás vagyok magunknak a döntésért.
4/5 anonim válasza:
Mi előbb festettünk, utána parketta, de utána még a fal át lett festve egy rétegben. Viszont ha lesz glettelés, stb., meg ilyenek, akkor mindenképp tanácsos a laminált előtt. Mi is csak azért festettük át még egy rétegben utána, mert rájöttünk, hogy ennek biza szüksége van egy plusz rétegre. Próbáltunk is vigyázni a laminált padlóra, mint a hét fene. Ha lehet, inkább a laminált előtt fessetek.
5/5 anonim válasza:
4-es vagyok.
Véletlen átfutottam a tényen, hogy a glettelés, meg az ilyenek kész vannak. Ha lehet, a lamináltat akkor is a végére hagynám, mert legalább akkor nem kell vigyázni festéskor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!