Milyen a jó padlószigetelés?
Figyelt kérdés
Szóval a sztory: földszinti lakás, alattam pince, padlón laminált, de feljön, ratyi, szerintem rohad is alatta. Épp csak alánéztem, fólia biztos van, más nem tudom mi van. Felújítók jönnek majd, ki akarom cserélni kő padlólapra. Nyilván mondom nekik, hogy alatta csináljanak jó szigetelést, de nem akarok teljesen hülye lenni, lehet azt mondják, hogyha nem rohadt, hogy ez egy jó szigetelés erre megy fel a lap, lehet mást monndanak. Szóval mihez kell ragaszkodni, hogyha egy jó padlószigetelést akarok, hogy már ne legyen vele gond, bár gondolom kő esetén már kevésbé lesz gond, mint lamináltnál, köszi!2020. okt. 14. 17:11
1/3 anonim válasza:
Víz vagy hőszigetelést szeretnél? Mert az utóbbi nem fog menni, mert ahhoz lefelé jópár centi kellene, előbbire mondjuk vannak kenhető szigetelések amiket fürdőszobához használnak, csak ide nem látom értelmét
2/3 anonim válasza:
Úgy néz ki társasház.
Kőpadló nálad mit takar? Járólapot vagy a régi betonlapra gondolsz?
Alul pince; ez miatt meleg járófelület jobb volna, mert erősen hűti a lakást.
Víz, vagy hőszigetelés kell?
3/3 A kérdező kommentje:
vízszigetelést, párás a lakás, szerintem részben ez miatt. Társasház. Beltéri padlólap, ilyen csempe szerű valami.
Mi a meleg járófelület? A laminált, vinyl ilyesmi? Attól félek attól, hogy ugyanúgy felengedi a párát, a lap csak jobban zárna, a laminált meg felpuposodna, mint ami most van. A hideg lakás nem szempont, nyáron jó, télen meg fűtők, a páracsökkentés a végső cél (páramentesítő gép van, de a padlószigetelés sokat segít azt írta valaki, meg, hogy ő lerakta a köveit és meg is szűnt a páraproblémája). De minden verziót meghallgatok:)
2020. okt. 14. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!