Mit csináljak? Hogyan tudnék minnimálisan is javítani a dolgon?
Figyelt kérdés
Térburkolás volt nálunk. Kb 800ezer forintba került. Csinált egy kis betonfeljárót a mesterember, amibe szépen belement ( mármint a friss betonba) egy autó és egy szép nagy keréknyom van emiatt benne. A mesterember azt mondta nem tud ezzel mit kezdeni de engem nem érdekel, ennyi pénzt kifizettem érte, akkor nem fog így maradni. Segítsetek mivel lehet egy picit javítani rajta, évekig spóroltam össze ezt a pénzt.2020. szept. 27. 14:48
2/5 A kérdező kommentje:
Dehogy, csak a keréknyoma de az nagyon látszik.
2020. szept. 27. 15:02
3/5 anonim válasza:
Vannak betonfelület javító anyagok, ezeknek nézz utána. Személyesen még nem használtam ilyet, de ismerősök szerint nagyon jól működnek.
4/5 anonim válasza:
Sakret betonjavító kis kiszerelésben is létezik, én ház körüli járda kisebb lyukaihoz, mélyedésihez használtam. Ha jól van elkészítve, nem esik ki a "foltozás". Egyetlen gond van vele, hogy a színe eltér az eredeti betonétól (kiszáradva is és esős időben nedvesen is), így esztétikailag a nem szép, de ronda kategóriába esik.
5/5 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!