Újjonan lerakott fényes, márványmintás járólapomat összekarcolták. Lehet javítani bontás nélkül?
Sziasztok! Voltam ma a lakásomban, ahol 1 hete készen lett a fürdőszoba és a wc burkolása.
Észrevettem, hogy a fürdőszobában a járólap összekarcolódott több helyen!
Ahogy fény ahogy ráesik egyből észrevenni, és nem is kicsi karcolás nyomok.
Most tettem le kartonokat, amik pont takarás, védés miatt vannak fent a lakásban. Sajnos a villanyszerelő nem vigyázott rá, nem tett le semmit rá mikor szerelt.
😥😕
Felhívtam a burkolót, először is szidta a villanyszerelőt, aztán mondta, nem tud neki mit csinálni, fel kell verni, új lapot kell letenni. 😕😥Tudtok valami javítási módot rá?
Nem szívesen bontanék már.
Köszönöm
Mit csinalt burkolas utan a villanyszerelo??
Nalunk csak a szerelvenyezes maradt,de ahoz mar nem kellett a kettes letra,es szinte szerszam sem.
Jo,mi ott laktunk a felujitas alatt is,mindig volt itthon valaki a szakikkal,de nem alltam egyfolytaban a sarkukban.
Az meg evidens,hogy letakarja legalabb egy kartonnal,vagy huz valamit a letrara ha mindenkepp letrazni akar az uj jarolapon.
Szerintem is hajtsd be a villanyoson a karod.
Remelem legalabb plusz lapok maradtak,mert ha masik doboz kell szinte biztos,hogy el fog utni a szine,es vsak lerakas es ujra fugazas utan fog feltunni.
Köszönöm a válaszokat, írtam a villany szerelőnek, képeket is küldtem neki.
A szerelvényeket felrakta, hogy azon kívül mit csinált, hogy a létrát kellett használnia nem tudom, nem ott lakok jelenleg. Nagyon elkeseredtem. 😥
Kedves 7-es,elképesztő, amit leírtál 🙁 Nem is bírom felfogni, hogy lehetnek ilyen nemtörődömök, figyelmetlenek az emberek 🙁 több napi munkát tesznek tönkre akár 10 perces munkával 🙁 (plusz én sok évig spóroltam erre) pedig nálam is ott volt a karton alátétnek, csak nem tette a létra alá 😭 te megpróbálod kijavítani?
Én nem tudok beletörődni ebbe, annyi pénzem, energiám, időm ráment erre 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!