Olaj és víz álló, tisztítható falfesték konyhába? Aki ért hozzá, milyen festéket javasolna?
Tűzhely körül padlótól 2.10m magasságig Metro csempével körberakattuk a tűzhelynél lévő 2 sarkot.
Az egyik falon 1.8m szélességig jön ki a csempe, DE TÚLCSAP RAJTA AZ OLAJ.
Mivel az 1.8m után már falfesték jön, az már olajfoltos.
Hozzá csempézni már nem fogunk!
Kérdés:
Van olyan beltéri falfesték, ami tényleg tisztítható? -Olyan amire ha rámegy az olaj, akkor le lehet mosni.
HÉRA Clean&Style mosható és dörzsálló beltéri matt latex. Ezt néztem ki, kb. 2x annyiba kerül mint a sima színes diszperzit, mondjuk nekem 2l elég.
Csak nem tudom, h ez tényleg mosható-e.
Valamint HA RÁMEGY AZ OLAJ, AKKOR BESZÍVJA ÉS HIÁBA DÖRGÖLÖM VAGY LE LEHET MOSNI?
VAN ENNÉL JOBB FESTÉK ERRE A CÉLRA?
Köszi!
Légyszi az írjon, aki ért hozzá.
Írtam, h nem csempézem tovább.
Anyag+munkadíj kb. 12eFt/m2. 4m2 esetén 48ezerFt.
+ akkor megint jönnie kell valami paraszt burkolónak az ingatlanba, így már, h itt lakom. Nem szeretem, h munkások járnak itt, sajnos 10-ből 9 igénytelen paraszt az én tapasztalatom alapján. Aztán lehet van aki normális, de ha nem muszáj én nem hívok senkit.
Ezért marad a festés.
Igen latex, erről is írtam...
HÉRA Clean&Style mosható és dörzsálló beltéri matt latex. Ezt néztem ki, kb. 2x annyiba kerül mint a sima színes diszperzit, mondjuk nekem 2l elég.
Csak nem tudom, h ez tényleg mosható-e.
Valamint HA RÁMEGY AZ OLAJ, AKKOR BESZÍVJA ÉS HIÁBA DÖRGÖLÖM VAGY LE LEHET MOSNI?
Lehet kapni direkt falra való lakkot!
A fal szine valtozatlan marad, igaz ha telibe veri a nap látni hol fényesebb.
De az összképet nem bántja.
Viszont onnantól valóban mondható felületet kapsz!
S nem horror áron😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!