Balazshk kérdése:
Régi hajopadlora laminált padló? Vályogház.
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy régi hajopadlora rá tudom tenni a laminált parkettát? A fal tövében hagynák szellőző rést kb 5-8 cm re ahol tud párologni a talaj. Kivitelezhető vagy berohad majd alatta a a régi padló?2020. szept. 23. 23:29
1/4 anonim válasza:
Lakásban nem okoz gondot, házban nem tudom.
Szoktak egy filcet rátenni és mehet rá a laminált.
2/4 anonim válasza:
Be fog alatta rohadni, a laminált tiszta műanyag. Vályogházban a hajópadló alatt a föld van, ami "lélegzik", ezt akadályozod meg a lefedéssel.
A hajópadló is lehet nagyon szép, ha fel van csiszolva és megfelelően van ápolva, faápolószerekkel.
3/4 A kérdező kommentje:
Para fal mellett tud távozni
2020. szept. 24. 00:05
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki...
Én nem raknám rá, de én a lamináltat nem is kedvelem.
Kérdés, az a szellőzés mit ér, mennyi a talajpára nálad. Laminált alatt elég ha feldúsul valamennyire a pára, ami kedvez a gombának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!