Megbízható radiátor márka?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Cserélnem kell az egyik radiátorunkat,mert eljárt felette az idő.Csak sajnos nem ismerem ezeket az új márkákat. A Dunatherm meg megszűnt ha jól olvastam valahol.azt ismerem.Lényeg a tartósság, és az ár-érték arány.Köszi!
2020. szept. 23. 03:49
1/20 anonim válasza:
Pedig pont ezt akartam én is javasolni. Mi csak találomra vettük ezt a márkát kb 10 éve. Azóta sincs vele baj. A többit én se ismerem.
2/20 anonim válasza:
A weboldaluk még működik: [link]
3/20 anonim válasza:
Egy kutya mindegyik.
Nincs jelentős különbség.
4/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyent veszel, nekem is több mint 10 éves barkácsáruházas van, ugyanez magyar gyártásuban vagy 1,5x drágább lett volna. Ha családiházas vagy akkor érdemes használni adalékot is.
5/20 A kérdező kommentje:
Igen, családi ház, padlásszobás!
Pontosan milyen adalékra céloztál?
2020. szept. 23. 15:12
6/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
A fagyálló nem jó, mert savasodik, inhibitorokat használnak.
8/20 anonim válasza:
Régen trisót használtak "inhibitornak", amíg nem volt más. A foszfátok ugyanis passziválják a vasat.
9/20 anonim válasza:
Nekem a szerelő Vogel Noot radiátort hozott! Előnye: ugyan olyan mint bármelyik, viszont aránytalanul drága!
10/20 anonim válasza:
Hát azért ezt meredek kijelenteni, hogy ugyan olyan mint a többi.
Jó kis török radiátor minőségben a legalja, pedig ugyan olyan szép fehér, amikor kiveszed a zacskóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!