Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Panel WC-ben kicserélhetem a...

Panel WC-ben kicserélhetem a felső tartályos megoldást valamilyen alsóra?

Figyelt kérdés

Fel szeretnék újítani egy panel WC-t. Sok probléma van a felső WC tartállyal, úgy gondoltam, hogy kicserélném valami ilyesmire: [link]

Ilyet lehet?

2020. szept. 21. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10: ez nem ilyen egyszerű szerintem, ott vannak a vízórák, ami az óra után van, az már a lakásé, a csatornánál szintén a leágazás után már a lakásé.

Az nagyon fontos, bonthatóra kell csinálni, én erre külön figyeltem.

Vagy lehet fixre is, csak akkor bármikor jöhetnek, hogy verd szét, mert csőcsere van.

2020. szept. 22. 10:16
 12/14 anonim ***** válasza:

2 csavarral van rogzitve,barmior le lehet venni.

Csovek cserelve vannak,ott sokmindent nem fognak a kovetkezo 10-20 evben szerelni.

De hat aki szerint szep a falon a tartaly,az nezegesse.

2020. szept. 22. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: ja hát nem kifejezetten szép, az biztos.

De sajnos a fürdő és a WC elég elcseszett méretű a panelekben, nekünk az egész lakás tök tágas, 4m falközökkel, normál méretű konyha is van, de a fürdő azért 160x160 cm, a wc meg 80x90 cm. Szóval úgyis annyira szűk, hogy nem igazán nézelődsz :))

Nálunk fehér hátfal, fehér tartály, elmegy.

2020. szept. 22. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi igyekeztunk a legtobbet kihozni belole.

A furdo sem atlagos,epitett zuhanyt csinaltunk a kad helyere.

2020. szept. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!