Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy 110nm nagyságú házat...

Egy 110nm nagyságú házat nagyjából mekkora összegből lehet felújítani?

Figyelt kérdés

teljes felújítás szükséges, viszont párom elég sok mindent meg tud csinálni szerencsére. Csak egy hozzávetőleges összeg érdekelne.. 10 millát szánunk a felújításra szőröstül - bőröstül. Nincsenek nagy igényeink, átlagos házat szeretnénk kihozni belőle.

Ennyiből ki fogunk jönni? Mik a tapasztalatok?

Ja, Veszprém megye, ha az segít a viszonyítási alapoknál..

2020. aug. 28. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Kicsit részletezhetnéd, hogy mit értesz teljes felújítás alatt.
2020. aug. 28. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mit szeretnétek újítani? Ha a tetőt is le akarjátok cserélni, meg esetleg külső szigetelés, akkor neccesen. De ha csak belső felújítás, akkor szerintem igen. Nekem egy 94m2-es , kétszintes házam van, és szintén sokmindent magam csináltam, ugyan még van mit csinálni, de közel sincs ennyiben. Sajnos sok esetben a sakik a drágák, legalább anyibba kerül mint az anyag.
2020. aug. 28. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha sok mindent ti csináltok és nem baj ha 1-2 évig eltart, akkor 10M kb. reális.
2020. aug. 28. 10:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Teljes felújítás alatt ezeket értem nagyjából:

fürdő, wc teljes felújítása (vízvezetékek cserétől kezdve, csempe, épített zuhany, és a többi fürdő kellék..)

konyha (gáz bevezetése, csempe, laminált padló, sarok konyha)

2 szobából 3 szoba kialakítása. Ezután minden szoba betonozása, ide is gáz bevezetés, álmennyezet, festés

Mindenhol ajtó, ablak csere (Ez nagyjából 10 ablak, 6 beltéri ajtó, 1 bejárati ajtó)

külső szigetelés, festés

tető csere, ez akar ki is maradhatna, és x éven belül megoldanánk spórolt pénzből..

nagy vonalakban ezeket kellene véghez vinni..

2020. aug. 28. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Tető csere azonnal 5 milliós tétel, szóval azzal együtt inkább 15 a vége.
2020. aug. 28. 13:08
 6/6 nekedAdrián válasza:
Ha elkezditek, közbe meg még spóroltok és később fejezitek be, lehetséges.
2020. szept. 18. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!