Ez használható 1mm-es érvéghüvely préselésére?
Ez egy elég béna szerszám, gyakorlatilag semmire sem használható. Valamikor én is alászaladtam, és vettem egyet, és kipróbálás után azzal a lendülettel elhajítottam. Ez a belépőszint otthoni barkácsolásra, ezt a típust keresd, a profik meg tudják milyen krimpelőfogót vegyenek.
Véleményem szerint nem csak barkácsolásra is jól használható "mindent egyben" szerszám.
Blankolásra (szigetelés eltávolítása), a leggyakrabban használt metrikus csavarok hosszméretre vágására, vezeték-vágásra kéznél van.
Szerintem ott a helye a ládában.
Nem! Ez kizárólag a szigetelt saru préselésére hivatott, de nem az igazi.
Érvéghüvelyezni másfajta kell. Az olcsóbbaknál előfordul, hogy tekerni kell az eren 1-2 fordulatot, másképp lejön.
Ahol azt a sárga-kék-piros színt látod, az a szigetelt saru szinkódja. Nem egészen rossz, mert ebben is létezik érvég, csak más típus(csapos saru).
Ez [link]
De a rendes érvéghüvelynyomó a második linked.
Teljes erőből meg kell nyomni és kész. ha lejönne az érvég ezek után, akkor az ereket kicsit megsodrod és jó lesz. De úgy látom, ezen kereszt minta is van, és akkor nem kell. Otthonra teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!