Zuhanylefolyó rozsdamentes acél vagy műanyag?
Figyelt kérdés
Zuhanylefolyót akarok berakni. Rozsdamentes acél vagy műanyag bírja jobban, ha egy azt nézzük, hogy a padlóba lesz építve?2020. aug. 9. 20:01
1/6 anonim válasza:
Nalunk muanyag van.csak a kilatszo resze nem az
2/6 anonim válasza:
Az ára is mutatja hogy a rozsdamentes a magasabb színvonal.
3/6 Igor Igorovics válasza:
Nyilvàn jobb a rozsdamentes, de a műanyagnak sem lesz semmi baja, hacsak nem mèsz oda egy csavarhúzóval feszegetni. Annyit eladtam màr, hogy Dunàt lehetne vele rekeszteni, egyetlen reklamàció sem volt.
4/6 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy a műanyag nem látja el rendesen a funkcióját, hanem hogy a rozsdamentes minden téren, tartósság, és főleg esztétikailag magasabb színvonal. Én ha építenék egy zuhanykabint, és rááldoznék egy csomó pénzt a mozaikra, miegyebekre, akkor kérdés sem lenne hogy műanyag vagy saválló. Persze ha valaki bontott vagy elfekvő csempéből akar tusolót, ahhoz tökéletes a műanyag is.
5/6 Igor Igorovics válasza:
Újhoz is tōkéletes, hidd el. 60-70k az Aco rozsdamentes, 30-ból megvan az Alca műanyag. Nem mindegy. Hőtàgulàs sem szàmít ekkora térfogatnàl.
6/6 anonim válasza:
Azta...jól felment az Aco ára. Nem is olyan rég még 15-25-ért vesztegették. Mondjuk egy kommersz ház felépítése sem 15-20M, hanem inkább 35-40 mila. Én akkor is azon a véleményen vagyok, hogy mindenki azt vegye ami tetszik, főleg abból amit sok évig napi szinten nézegetni fog. 60 ezer, vedd úgy hogy egy dohányos két havi adagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!