Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Zuhanylefolyó rozsdamentes...

Zuhanylefolyó rozsdamentes acél vagy műanyag?

Figyelt kérdés
Zuhanylefolyót akarok berakni. Rozsdamentes acél vagy műanyag bírja jobban, ha egy azt nézzük, hogy a padlóba lesz építve?
2020. aug. 9. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nalunk muanyag van.csak a kilatszo resze nem az
2020. aug. 10. 05:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ára is mutatja hogy a rozsdamentes a magasabb színvonal.
2020. aug. 10. 17:51
 3/6 Igor Igorovics ***** válasza:
Nyilvàn jobb a rozsdamentes, de a műanyagnak sem lesz semmi baja, hacsak nem mèsz oda egy csavarhúzóval feszegetni. Annyit eladtam màr, hogy Dunàt lehetne vele rekeszteni, egyetlen reklamàció sem volt.
2020. aug. 10. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondtam hogy a műanyag nem látja el rendesen a funkcióját, hanem hogy a rozsdamentes minden téren, tartósság, és főleg esztétikailag magasabb színvonal. Én ha építenék egy zuhanykabint, és rááldoznék egy csomó pénzt a mozaikra, miegyebekre, akkor kérdés sem lenne hogy műanyag vagy saválló. Persze ha valaki bontott vagy elfekvő csempéből akar tusolót, ahhoz tökéletes a műanyag is.
2020. aug. 10. 19:18
 5/6 Igor Igorovics ***** válasza:
45%
Újhoz is tōkéletes, hidd el. 60-70k az Aco rozsdamentes, 30-ból megvan az Alca műanyag. Nem mindegy. Hőtàgulàs sem szàmít ekkora térfogatnàl.
2020. aug. 10. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Azta...jól felment az Aco ára. Nem is olyan rég még 15-25-ért vesztegették. Mondjuk egy kommersz ház felépítése sem 15-20M, hanem inkább 35-40 mila. Én akkor is azon a véleményen vagyok, hogy mindenki azt vegye ami tetszik, főleg abból amit sok évig napi szinten nézegetni fog. 60 ezer, vedd úgy hogy egy dohányos két havi adagja.
2020. aug. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!