Van e valaki ,aki Szilikát falat szigetelt? mert én most azon gondolkodom.Ha van valaki aki már szigetelt mi a tapasztlata. (penészedes,dohos szag stb)Mert én ezeket hallotam hogy ezek elő fordulhatnak. Köszönöm a valaszt
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 21:13
1/1 anonim válasza:
A szuleim par evvel ezelott korbeszigeteltek a Kadar kocka hazukat.(Nagy szurke szilikat blokkokbol epult)A teli-nyari homerseklet erezhetoen javult bent a lakasban.Az eszaki falon korabban minden telen megjelent a penesz,valoszinuleg hohid miatt,a szigeteles utan a peneszedes teljesen megszunt.Osszessegeben,csak pozitiv tapasztalataik voltak a szigetelessel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!