Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Meg lehet bízni egy olyan...

Meg lehet bízni egy olyan hidegburkolóban, aki rögtön másnap már kezdeni tudna?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy nagyon nehéz megfelelő szakembert találni, pláne aki emberi határidőn belül tudna kezdeni. Nagyon meglepődtem, mikor egy hirdetésem feltevése után 20 perccel jelentkezett egy szakember, aki azonnal kezdene. Ilyen szerencsém lenne? Vajon jól dolgozik? Csempézés lenne--- 4000 Ft /nm. Próbáltam keresni róla véleményeket. Nem sikerült.

Kérjek Tőle referencia fotókat?

2020. júl. 17. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Bebaszhott a vírus, nálunk festeni kell néhány helységet. Tavaly szóba se akart állni a mester velem, ilyen apró munkáért, most szóltam neki múlthéten, és 2 napja már ezerrel nyomja a melót. Nem nagyon költ most senki ilyesmire, nincs olyan sok munkájuk.
2020. júl. 17. 23:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg pont úgy tapasztaltam, hogy mivel sokan otthon vannak, így ezerrel megy a felújítás és tele van az Obi is, szóval tuti, hogy aki jó szakember, az be van táblázva még akkor is, ha sokan a vírus miatt pénztelenné váltak, de sokan meg most érnek rá az otthont csinosítgatni.
2020. júl. 18. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Vagy csak most kezdett el egyedül melózni és kell neki még sok referencia 🤷‍♀️
2021. jan. 20. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!