Ha jól értesz a festékekhez, akkor vedd meg te a festéket, ha nem, akkor bízd rá a beszerzést. Persze kérjél számlát.
A csemperagasztónál három lehetőséged van, ha neked nem kell.
Eladod a burkolónak, esetleg a bolti árnál olcsóbban.
Beszámítjátok a munkadíjba.
Ajándékba adod neki.
2020. júl. 10. 20:00
2/7 anonim válasza:
Szerintem a festő, nekünk egy gazdaboltunk van. És a festő oda szokott menni, és kiválasztja az ő száj ízènek megfelelőt a mi végső elképzelésünk alapján.
Ő tudja, ő tapasztalta ki, hogy mit szeret és tud is használni!
(A boltos részből azt akartam kihozni, hogy még így is a festő dolga."
2020. júl. 10. 20:04
3/7 anonim válasza:
A festők általában ugyanabba a boltba járnak és kedvezményük van. Ha te veszed meg, neked a sima árát kell kifizetni. Viszont hozass vele számlát különben ő megveszi olcsón, tőled meg elkéri a teljes árát.
2020. júl. 10. 21:08
4/7 anonim válasza:
Mondja meg a festő mire van szüksége.Egy pillanatra sem szabad magára hagyni,mert a szemedet is kilopja .Nagyon drágák a festékek,és a segéd anyagok is.Az első munkánál mi sem figyeltünk eléggé.Még a vödör is eltünt,és 1 repedtet hagyott itt. Gondolom a vödröt sem üresen vitték el. Ha meg maradt valami,és vinni akarja,ha nem kell,engedjen az árból.A következő munka helyen felszámolja,mint hozott agyagokat.
2020. júl. 10. 21:37
5/7 anonim válasza:
Vagy a festő vegye meg, vagy kérdezd meg tőle, hogy milyet vegyél!
2020. júl. 10. 23:26
6/7 anonim válasza:
A bontatlan zsákos anyagot sok helyen visszaveszik, ha megvan a számla/nyugta (és persze sértetlen).
A többit már mások leírták (én is azon a véleményen vagyok, hogy vegye meg a mester, de hozzon számlát/nyugtát róla).
2020. júl. 13. 15:37
7/7 anonim válasza:
Mindíg anyagos árajánlatot készítek, és mindíg annyiba kerül az elvégzett munka, amennyi az árajánlatban szerepel. Soha nincs a végén, hogy 70 000-rel több, mert blablabla. Többször ráfáztunk ha a megrendelő hozta az anyagot. Autószerelők is vannak hasonlóképp. Kollegám megvette a vezérműszettet, azt mondta vidd ahová akarod, nem vállal érte felelősséget..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!