Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vaskerítés festése hogyan...

Vaskerítés festése hogyan célszerű?

Figyelt kérdés

Természetesen utánanéztem az interneten.

Ugye először drótkefével kell neki esni majd mosószeres víz után tiszta vízzel lemosni ami után jön a korróziógátló majd a közbenső réteg(?) és a zománcfesték.

Egyik ismerősöm nem mosta le mosószeres vízzel és közbenső réteget sem használt.

Akinek vaskerítése van, érdekelne hogy csinálta.

Még soha nem festettem vaskerítést és ha én is megtudom csinálni akkor hétvégén már neki is fognék. :)

2020. júl. 7. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Na de most milyen?
2020. júl. 7. 09:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Mármint mi milyen?
2020. júl. 7. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom másoknál mi az etalon, mi ledrótkeféztük, hogy ami már felpergett festék az lejöjjön, utána minden lemosás és egyéb attrakció és aláfestés nélkül lekentük Hammerite-val és kész.

10 éve meg sem moccan, pedig már unjuk azt a színt, de felesleges munka és pénzkidobás lenne újrafesteni.

2020. júl. 7. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Nálam is hammerite van tizen X éve. Semmi baja.

De ha újra festés érett lesz, akkor majd "leflexelem" a helyéről. Homokfúvás után horganyoztatom vagy szintézereztetem és vissza csavarozom a helyére.

2020. júl. 7. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
#2: Új vagy régi? Mivel volt eddig kezelve és milyen állapotban van?
2020. júl. 8. 05:18
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Drótkefe, 2-3 réteg hammerite. Semmi más nem kell.
2020. júl. 8. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!