Vaskerítés festése hogyan célszerű?
Természetesen utánanéztem az interneten.
Ugye először drótkefével kell neki esni majd mosószeres víz után tiszta vízzel lemosni ami után jön a korróziógátló majd a közbenső réteg(?) és a zománcfesték.
Egyik ismerősöm nem mosta le mosószeres vízzel és közbenső réteget sem használt.
Akinek vaskerítése van, érdekelne hogy csinálta.
Még soha nem festettem vaskerítést és ha én is megtudom csinálni akkor hétvégén már neki is fognék. :)
Én nem tudom másoknál mi az etalon, mi ledrótkeféztük, hogy ami már felpergett festék az lejöjjön, utána minden lemosás és egyéb attrakció és aláfestés nélkül lekentük Hammerite-val és kész.
10 éve meg sem moccan, pedig már unjuk azt a színt, de felesleges munka és pénzkidobás lenne újrafesteni.
Nálam is hammerite van tizen X éve. Semmi baja.
De ha újra festés érett lesz, akkor majd "leflexelem" a helyéről. Homokfúvás után horganyoztatom vagy szintézereztetem és vissza csavarozom a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!