Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Meg lehet oldani ilyen festékk...

Meg lehet oldani ilyen festékkel a kültéri festést?

Figyelt kérdés
Vettem ma a tescoban 12 literes fehér diszperzites festéket, szinte ingyen volt, 5000 ft volt 5x12 liter. Szerintem ennyi elég lesz a külső falakra. Úgy gondoltam veszek hozzá valami színezőt, sárga vaspor félét ha még létezik olyan. Főként az volt a cél hogy olcsón kijöjjek. Mit gondoltok erről a festékről? Jól tettem hogy megvettem, vagy van direkt ilyen kültéri festék? Nem csináltam még ilyen festékkel.
2020. jún. 12. 19:23
 1/3 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
54%
Végülis kipróbálhatod. Miért ne?
2020. jún. 12. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Beltéri diszperzit festék nem jó kültérre. Egyrészt ha párszor megveri az eső akkor fél év alatt lemállik az egész. Ha nem az eső akkor a páralecsapódás nyírja ki.

Meg ugye ezek a festékek nem is UV állók, szóval a nap is kiszívja elég rendesen.

Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de ez a teszkós festék pont árában van. Máskor is ilyen 1500 forint körül szokott lenni (akció nélkül).

Beltérre tisztasági festésnek jó, de nem egy nagy minőség.

"vagy van direkt ilyen kültéri festék?"

Persze, keress rá a google-al.

2020. jún. 12. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Hátha beválik, annyi pénzt sajnálni se fogok érte ha pár évig jó. De amúgy ez sűrű diszperzites festék, nem biztos hogy lemosná az eső, a mészfestéktől biztos hogy tartósabb, de tényleg nem tudom mivel még nem csináltam ilyet.
2020. jún. 13. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!