Ha egymagam szeretném kifesteni a szobámat milyen eszközökre lesz szükségem hozzá és egy adott boltban megtalálom-e őket? (Praktiker esetleg?)
Jobb ha festék szaküzletbe mész.Ott jobban értenek hozzá.
Még festéket is kikevernek színre .
Ha ezeket a készre kevert festéket veszed, akkor rövid szőrű hengert vegyél.
A Tescoban nemrég féláron adták ezeket a festékeket, nézd meg hátha még mindig van.
Nekem a nappalim olyan középzölt Polifarbe Platinumból a "Hunyor"
Kis vizet a mindenképpen kell hozzá tenni, mert úgy sokkal jobban lehet hengerezni.
Egyszer kevertettem, szintén zöldet,csak sötétet, de nemigazán jött be minőségileg az a festék.
Leírtak mindent nagyjából, egy dolgot tennék hozzá:
A Praktikerben van (legalábbis fél éve volt) olyan henger, aminek a belsejébe tudsz festéket önteni. Nagyon jól működik, mi egy olyannal és egy klasszik hengerrel festettük ki az egész házat, ég és föld volt a különbség használatban, a töltős sokkal gyorsabb és kényelmesebb, megéri szerintem venni egy ilyet. :) Biztos kapható máshol is, nem csak Praktikerben, bár mivel azt említetted, gondolom az elérhető számodra.
A festéket amúgy meg lehet venni szintén Praktikerben, de a festékbolt szvsz jobb, tudnak segíteni (pl mi kiszámoltuk, hogy mennyi festék kell, de a boltban csak egy négyzetmétert kérdeztek és meg tudták mondani ők is hogy mennyire lesz szükség), egyedi színt tudnak keverni, stb. De egyébként maga a termék igazából ugyanaz a festékboltban meg a barkácsáruházban, a vödrös Héra az vödrös Héra, mindegy hol veszed. Csak szakboltban több segítséget kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!