Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Üres szobából csinálnék...

Üres szobából csinálnék fürdőt, hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Van egy szoba amiből fürdőszobát szeretnék kialakítani olcsón.

Az egyedüli dolog amit szakemberrel kell csináltatnom az a csövezés, csatornázás.

Beton alapja van a szobának, a csatorna kivezetése pedig 1 méterrel arréb, a fal másik oldalán van a kertben.

Az alap feltörése nélkül, álpadlóval szeretném megoldani, egy kádlefolyó, egy mosdó és egy WC beépítését. A csöveket is a falon kívül szeretném elvezetni, úgyis gipszkarton burkolást kap a fal.

2020. máj. 25. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

A gipszkarton fal fürdöszobába a lehetö legrosszabb megoldás, állandóan penészes lesz.

Az álpadló sem igazán jó ötlet, szerintem ilyen módon lesz egy olyan fürdöszobád, amivel állandó problémák lesznek és nem használható.

2020. máj. 25. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Olcsón sehogy nem fogsz kijönni belőle!
2020. máj. 25. 09:45
 3/4 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Nem érthető miért probléma belevágni a betonba és besüllyeszteni a csatorna csövet. Ugyan ezt a fallal is megtenni a csövezéshez. Agipszkartont is csempézni kellene. Akkor meg mindegy
2020. máj. 25. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják előttem!

Amellett én azért megnézném, hogy egy "álpadló" hogy bír el egy kádat tele vízzel, vagy egy mosógépet, akár üresen is, de különösen működés közben.

2020. máj. 25. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!