Járólapra bútorlap vagy tekercsben kapható vinyl padló?
Figyelt kérdés
Fél éve költöztem és a hálószobaba az erkély előtt van két lépcsőfok amit jarólappal burkoltak ami barnás színű viszont a szobába parketta van ami fehér. Leszeretném cserélni hogy a lépcsőn is fa hatasú valami legyen.
Mit javasoltok?
Esetleg fessem le fehérre? Nincs sokat használva, cipővel nem jarok rajta víz sem igazán érné.
2020. ápr. 30. 08:39
1/4 anonim válasza:
A legegyszerűbb megoldás, ha tényleg nincs nagy használatnak kitéve, a festés. Legfeljebb 10 évente újból lefested, vagy egyszer, amikor már csak ez lesz az egyetlen gondod, lekövezed.
2/4 anonim válasza:
Egy lépcső nem túl nagy felület, úgyhogy én azon cserélném a járólapot. Fel kell verni és újat ragasztani. Bemész egy nagyobb, ezzel foglalkozó üzletbe és könnyen lehet, h a leárazottak között is találsz színben passzoló fahatásút. Ami a nyakukon marad 1-4m2 azt olcsóbban adják. Első körben azok között válogatnék a helyedben.
3/4 anonim válasza:
Esetleg tehetsz rá, szőnyeget, vagy egy darab parkettát, de nagyonjó fa hatású járólapok vannak.
4/4 anonim válasza:
Én a kőszőnyeget javaslom, gyors és mindenre húzható, erős, szépen csillog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!