Eladás miatt ne költs felújításra. Én egy nagyon szép állapotú lakást adtam el, modern, igényes csempével, burkolattal, akár azonnal költözhető állapotban, max. egy tisztasági festés kellett volna. Ehhez képest a vevő szó szerint szétverte az egész lakást, még a falakat is kibontotta. Láttam, mert voltam még ott párszor, majd megszakadt a szívem...
2020. ápr. 18. 18:55
12/18 anonim válasza:
Nem vicceltem. Mindig a tavaszi nyaralás alatt csináltatom.
2020. ápr. 18. 18:56
13/18 anonim válasza:
Ez a 2 dolog, amit irsz nem nagy tetelek, ez biztos senkit nem fog eltantoritani. Elvegre nem berbeadod, hanem eladod.
En 5 eve ujitottam, konyha furdo szuper, egyik szoba fala kezd kicsit tonkremenni, festeni is kene. Szoval max ezt fogom megcsinaltatni 1-2 even belul.
2020. ápr. 18. 23:18
14/18 anonim válasza:
Felesleges felújítanod! Tényleg csak azt két dolgot cseréld ki ha el szeretnéd adni, mert annyival többért nem fogod tudni eladni, mint amennyit ráköltenél. Aztán a vevő ha úgy gondolja, akkor megcsinálja olyanra amilyenre neki tetszik.
2020. ápr. 19. 07:07
15/18 anonim válasza:
Mi 22év után újítjuk fel. Igaz, csőtörés miatt állunk neki. Régi, nem szép etc, de amíg használható volt nem zavart annyira.
Kb két naponta látok azóta szép burkolatot, amit feltennék a falra.
Ha kitanulnám a szakmát, akkor akár évente is megcsinálnám, így a kövi problémái nem piszkálom.
2020. ápr. 19. 08:14
16/18 anonim válasza:
2002-ben készült el, de nemrég a lemezkád oldalsó pereme kb 15 cm hosszan végig repedt, és lepattogott a zománc :(.
Gondolom ez lenne a jel a felújításra... de ez már az új tulajdonos gondja lesz.
2020. ápr. 19. 08:18
17/18 anonim válasza:
Egy repedt mosdókagyló nem fogja a lakás értékét csökkenteni, de egy alapos takarítás és rendrakás nem árt mielőtt jönnek az érdeklődők. Teljesen más benyomást kelt egy rendezett lakás és ez pénzben mérhető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!