Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen gyakran ujitjatok fel...

Milyen gyakran ujitjatok fel a furdot es a konyhat?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Eladás miatt ne költs felújításra. Én egy nagyon szép állapotú lakást adtam el, modern, igényes csempével, burkolattal, akár azonnal költözhető állapotban, max. egy tisztasági festés kellett volna. Ehhez képest a vevő szó szerint szétverte az egész lakást, még a falakat is kibontotta. Láttam, mert voltam még ott párszor, majd megszakadt a szívem...
2020. ápr. 18. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vicceltem. Mindig a tavaszi nyaralás alatt csináltatom.
2020. ápr. 18. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a 2 dolog, amit irsz nem nagy tetelek, ez biztos senkit nem fog eltantoritani. Elvegre nem berbeadod, hanem eladod.

En 5 eve ujitottam, konyha furdo szuper, egyik szoba fala kezd kicsit tonkremenni, festeni is kene. Szoval max ezt fogom megcsinaltatni 1-2 even belul.

2020. ápr. 18. 23:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges felújítanod! Tényleg csak azt két dolgot cseréld ki ha el szeretnéd adni, mert annyival többért nem fogod tudni eladni, mint amennyit ráköltenél. Aztán a vevő ha úgy gondolja, akkor megcsinálja olyanra amilyenre neki tetszik.
2020. ápr. 19. 07:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 22év után újítjuk fel. Igaz, csőtörés miatt állunk neki. Régi, nem szép etc, de amíg használható volt nem zavart annyira.

Kb két naponta látok azóta szép burkolatot, amit feltennék a falra.

Ha kitanulnám a szakmát, akkor akár évente is megcsinálnám, így a kövi problémái nem piszkálom.

2020. ápr. 19. 08:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

2002-ben készült el, de nemrég a lemezkád oldalsó pereme kb 15 cm hosszan végig repedt, és lepattogott a zománc :(.

Gondolom ez lenne a jel a felújításra... de ez már az új tulajdonos gondja lesz.

2020. ápr. 19. 08:18
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Egy repedt mosdókagyló nem fogja a lakás értékét csökkenteni, de egy alapos takarítás és rendrakás nem árt mielőtt jönnek az érdeklődők. Teljesen más benyomást kelt egy rendezett lakás és ez pénzben mérhető.
2020. ápr. 19. 15:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Amikor kéri a megrendelő
2020. ápr. 25. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!