Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Melyik a legjobb mélyalapozó...

Melyik a legjobb mélyalapozó és fehér falfesték?

Figyelt kérdés

Nagyon sok márka van mindkettőből és mint laikus, nem tudom mi alapján érdemes választani. Mi alapján kell választani? Melyiknek legszimpatikusabb a neve? Poli-farbe, Héra, Dulux stb. között van az árukon kívül más különbség?

Ház felújításban vagyunk és most lettünk kész a glettelés + csiszolással. Most vennénk a mélyalapozót majd a fehér falfestéket, de még márkán belül is több fajta van az adott színből.

2020. márc. 20. 02:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Változó hogy melyik márka kinek szimpatikus! Valaki ugyanazt ami nekem bevált nem ajánlja,mert van rossz tapasztalata!

Függ az ártól is!

Van olyan is hogy hosszabb ideig egy márkát használtunk, majd egy idő után romlani kezdett a minősége így váltanunk kellett!

Az utóbbi időben a piros tetős Héra vált be nálunk! Alapozónak pedig a Falfix-et használtuk! Beltérre!

Így látattlanba!

2020. márc. 20. 05:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Off...

Én is kérdeznék...bontatlanul meddig áll el egy Héra,vagy a Tilatex?

Ill. rajta van valahol a gyártási,vagy a szav.idő?

2020. márc. 20. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A Poli- Farbe inntaler és a Héra is jó. No name, obi,praktiker sajátmárkás festéket ne vegyél ezek botrányosan rosszul fednek.
2020. márc. 21. 10:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. márc. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!